Ministerul Sănătății dezminte, pentru Newsweek România, că executivul condus de Viorica Dăncilă ar fi cheltuit sute de milioane pe studii de fezabilitate pentru spitalele regionale.  

Ministerul Sănătății spune că studiile de fezabilitate au fost realizate în mod gratuit și că „nu am avut cheltuieli din fondurile aprobate necesare construirii celor trei spitale: Iași, Cluj, Craiova”.  

Fostul premier Viorica Dăncilă a declarat la TVR că guvernul său nu are nici pentru faptul că nu s-a început, măcar, construcția a trei spitale regionale din cele opt promise : ,,Nu din vina noastră nu s-au făcut spitalele regionale. Noi am avut doar 150 milioane, din care 120 de milioane i-am dat pe studii de fezabilitate”, a susținut Viorica Dăncilă.

Newsweek România a cerut Ministerului Sănătății informații despre costul real al studiilor de fezabilitate pentru cele trei spitale regionale.

Ministerul Sănătății arată, în răspunsul oferit revistei, că Viorica Dăncilă a mințit.

https://newsweek.ro/politica/sf-pentru-spitalele-regionale-nu-au-costat-nimic-dancila-a-anuntat-cheltuieli-de-120-milioane?fbclid=IwAR3WTk4VEksbf9oDjX4AoDOfn7d1HE-d6dD_uBfV60ny7IEwlI5esY2iS3Y

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.