Senatul a adoptat, luni, ca primă Cameră parlamentară sesizată, propunerea legislativă iniţiată de social-democratul Liviu Pop prin care se instituie ziua de 10 august ca Zi a Unităţii Civice potrivit Agerpres.

„Acest demers apare ca urmare a evenimentelor/protestelor din 10 august 2018 care s-au soldat cu acte de violenţă ce au dus la divizarea cetăţenilor şi degradarea unităţii civice, decăderea integrităţii umane şi promovarea intoleranţei şi dezbinării.

Utilitatea acestei iniţiative de a sărbători 10 august ca Zi a Unităţii Civice rezidă în evitarea situaţiilor conflictuale în sânul comunităţii naţionale „, se arată în expunerea de motive elaborate de Liviu Pop.  

Același Liviu Pop scria pe Facebook, în mijlocul despre evenimentele din 10 august că manifestanții sunt cei care i-au bătut pe jandarmi. Și aceeași manifestanți îl sprijină și votează pe Iohannis.

https://newsweek.ro/politica/liviu-pop-spunea-ca-protestatarii-au-batut-jandarmii-acum-propune-10-august-ziua-unitatii-civi?fbclid=IwAR17epg5STpOPbg2ErFgRY8_3FNyshxeQ6fxd8KnLlQI3NBimYPiWI1tO6s

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.