Viceprimarul Capitalei revine în centrul atenției cu o nouă exprimare îndoielnică. Într-o intervenție în direct, la București FM, Aurelian Bădulescu a declarat că nu vrea să meargă cu bicicleta fiindcă nu vrea să facă „bătături la c*r și să pută”.

Domnule, io vreau să vă întreb ceva, dacă ați lucra, să spunem, ați fi avocat, și vreți să mergeți cu bicicleta… Domn’le, dar nu puți când ajungi la tribunal, de la mersul pe bicicletă? Eu cred că puți. Eu nu vreau să am de-a face cu oameni care put!, a spus Bădulescu în emisiunea „În comunitate”, care a avut ca temă mobilitatea urbană.

Iar asta nu a fost tot. Viceprimarul a ținut să clarifice și alt motiv pentru care îi displace total ideea de a folosi bicicleta ca mijloc de transport.

Eu nu vreau să merg cu bicicleta, că nu vreau să fac bătături la c*r! N-am hemoroizi, că io-s din ăla de la țară și nu fac de astea, am mâncat sănătos. Nu vreau să fac bătături la c*r și să put! Eu sunt curat, sunt crescut la țară, a mai precizat Bădulescu, în direct, la postul public de radio.

https://www.digifm.ro/stiri/viceprimarul-capitalei-nu-merge-cu-bicicleta-nu-vrea-sa-faca-bataturi-la-cr-si-sa-puta-video-50512?fbclid=IwAR34ypmd4j0RRIPw1dCr8VBufcSQ7bnK5kc8LuoZBFW6yucOwkHZR7Mpvrw

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.