Partidul Neamul Românesc, formaţiune care vrea să-l arunce în cursa pentru Cotroceni pe fostul deputat PSD Ninel Peia, anunţă un protest „anti-Soros” în Piaţa Victoriei, chiar în ziua de 10 august.

În postarea lor, reprezentanţii partidului susţin că protestul, care va începe cu o oră înainte de mitingul Diasporei, este autorizat şi le transmit celor interesaţi să participe să nu-şi ia cu ei copiii, să nu vină dacă suferă de ceva grav şi să nu reproşeze nimic Jandarmeriei.

„10 August – Piaţa Victoriei – Fără Soros !

Pe data de 10 ale lunii august, anul curent, diaspora face o demonstraţie care se vrea mult mai mare decît cea de anul trecut. Este şi prima noastră acţiune, să ne “alăturăm” lor. Luptăm oricum împotriva aceluiaşi sistem, avem multe dorinţe comune şi este timpul să ne strigăm şi noi dorinţa noastră cea mai mare:

Organizatorii şi sponsorii lor, or să se bucure nespus să vadă că în sfîrşit strigă cineva ceva împotriva lui Soros. O să fie bine pentru toată lumea, o să vină sigur televiziunea, care altfel nu ar veni doar pentru noi. Aprobarea e luată de ei, noi trebuie doar să ne facem prezenţa, toţi cu acelaşi mesaj pe pancarte: Fără Soros ! Şi solidarizăm frumos şi civilizat cu diaspora. Precis sunt mulţi în diaspora care gîndesc ca noi şi sper din tot sufletul să fie cit mai mulţi cu acelaşi mesaj antisorosist.

Nu aduceţi copii, nu veniţi dacă suferiţi de ceva grav şi nu reproşaţi nimic jandarmeriei, mergem în Piaţa Victoriei 10 august 2019 ora 15, ne strîngem într-un loc liber de sorosisti”, este anunţul de mobilizare la eveniment.

Reamintim că PNR este condus de Ninel Peia, fost deputat PSD de Ilfov actualmente aspirant (susţine el) la suprema demnitate în stat – Preşedinţia. Peia figurează pe lista doctoranzilor Academiei SRI. Fostul deputat s-a remarcat prin faptul că a încercat să acrediteze teoria că după incendiul din Colectiv a existat un plan diabolic al spargerii României în trei republici independente. Peia a susţinut că printre protestatarii care au ieşit în stradă după tragedia din Colectiv pentru a cere demisia Guvernului Ponta au fost, infiltraţi, cetăţeni germani. Planul ar fi fost conceput la Budapesta, susţinea Peia, potrivit evz.ro.

Prim-vicepreşedinte al formaţiunii este generalul Mircia Chelaru, fost şef al Statului Major al Armatei, condamnat în 2015 la trei ani de închisoare cu suspendare, în dosarul disjuns din cel în care sunt inculpaţi, referitor la modul în care şi-au cumpărat locuinţele de serviciu, fostul ministru al Apărării Corneliu Dobriţoiu şi alţi zece generali şi colonei.

Secretar general al PNR este generalul Constantin Oprişor, cel care a coordonat doctoratul lui Florin Secureanu, fostul manager al Spitalului Malaxa, şi al lui Mihai Tudose. În 2015, Oprişor a pierdut poziţia de coordonator de doctorate, după ce jurnalista Emilia Şercan a ieşit public cu probe privind plagiatele din subordinea acestuia.

http://www.epochtimes-romania.com/news/protest-anti-soros-in-piata-victoriei-chiar-de-10-august-organizator-partidul-unui-fost-deputat-psd—290307?fbclid=IwAR0X4vAHueHiKFC0ytbD_82hlnL0tb5Wp0ZurSURxbdHfvRWnBtnQRynFNw

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.