Nicolae Moga, susținut de premierul Dăncilă pentru a prelua portofoliul de la Interne, este senator PSD la al treilea mandat. Pentru a intra în Parlament în 2008, Moga nu s-a dat la o parte de la nicio acțiune electorală, folosind copii, persoane cu dizabilități și deținuți în clipurile de campanie.

Cel care poate ajunge ministru de Interne dacă va fi acceptat de Klaus Iohannis a candidat într-un colegiu cu o majoritate covârșitoare de primari PSD. În prima sa campanie electorală a dansat pe manele cu copii, la o petrecere organizată în căminul cultural dintr-o localitate condusă de un primar PSD. Apoi, Moga a mers într-un centru de persoane cu dizabilități, iar echipa sa de campanie îl filma în timp ce intra din cameră în cameră ca să îi intrebe pe pacienți ”Ce mai fac?”. Nu doar senatorul a fost filmat, ci și persoanele cu dizabilități, iar imaginile au fost făcute publice în campania electorală, pe canalul de Youtube al viitorului senator.

citeste mai mult: https://www.info-sud-est.ro/video-nicolae-moga-propunerea-psd-pentru-interne-s-a-folosit-de-persoane-cu-dizabilitati-a-dansat-cu-copii-pe-manele-si-a-donat-televizoare-detinutilor-pentru-a-ajunge-senator/?fbclid=IwAR3Pzgyz3-_8vDfzMKWaWcwD8V8E5gHOTAzp6GhOR7CpyctAqvS_8LUgjX4

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.