Angajarea mezinului lui Adrian Năstase pe postul de consilier onorific al vicepremierului Mihai Fifor e ultima probă a unui comportament politic tot mai accentuat: mulți lideri PSD profită de poziția din partid pentru a-și angaja copiii la stat. Fie pentru salarii mari, fie pentru experiență ori expunere publică, zeci de fii și fiice de PSD-iști au ajuns pe poziții înalte în administrația centrală.

Fiul lui Adrian Năstase

Mihnea-Daniel Năstase, fiul fostului premier Adrian Năstase, a fost numit în funcţia de consilier onorific al viceprim-ministrului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, Mihai Fifor. Activitatea sa este neremunerată. Acesta e cel de-al doilea job dat de PSD lui Mihnea Năastase, după ce în ultimii patru ani a fost consilier pentru delegația PSD în Parlamentul European.

Fiul Vioricăi Dăncilă

Victor Florin Dăncilă este angajat la Curtea de Conturi. Sursele G4Media.ro arată că fiul premierului își desfășoară activitatea la cabinetul președintelui Curții, Mihai Busuioc, unul dintre apropiații fostului lider PSD, Liviu Dragnea. Curtea de Conturi susține însă acesta ar fi angajatul Autorității de Audit, având funcția de consilier la cabinetul lui Ilie Sârbu, vicepreședinte al Autorității de Audit.

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.