Răzvan Cuc a vizitat un tren care mergea pe litoral și s-a declarat extrem de mulțumit de condiții. Așa se întâmplă atunci când „inopinat” înseamnă că îți anunți din vreme subalternii.SHARE

  Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, s-a declarat muțumit, la finalul unei călătorii cu trenul de la Bucureşti la Constanţa. „Am decis să fac această călătorie astăzi cu operatorul naţional de transport feroviar tocmai pentru a vedea exact cum se desfăşoară condiţiile de circulaţie pentru turiştii care vin la mare. Am venit cu un tren care a fost modernizat în 2018 în România, asta e foarte important, şi toate investiţiile pe care le va derula de acum înainte CFR Călători pe partea de modernizare de vagoane, de locomotive, se vor face în România. Am fost mulţumit de condiţii. Am făcut o inspecţie în tot trenul să văd toaletele cum sunt, totul a decurs conform aşteptărilor, adică foarte bine. O călătorie de două ore, 225 de kilometri. Eu cred că merită să venim cu trenul la mare”, a mai spus ministrul Transporturilor.  

Atunci când nu tarnsportă demnitari, în rețeaua gestionată de CN CFR sunt peste 440 de restricții de viteză și, din cauza lor, viteza medie comercială a trenurilor Regio este de 39 km/h, în timp ce la InterRegio media este de 55 km/h, arată Hotnews.ro.

detalii newsweek.ro

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.