În ziua în care Dragnea era condamnat, patronul unei mici firme dintr-o comună argeșeană a fost luat la puricat de ANAF, după ce veniseră în control și cei de la Garda Forestieră și Poliția Silvică. Motivul: îl huiduise pe Dragnea la un miting de campanie al acestuia.

În urmă cu aproximativ o săptămână, în timpul unei vizite electorale derulata de Liviu Dragnea în județul Argeș, pe traseul Topoloveni-Corbi, acolo unde Dragnea mergea să viziteze o plantație pomicolă, mai multe persoane, printre care și Valentin Grigoroiu, patron al unei firme care se ocupă cu sobe de teracota, l-au huiduit pe liderul PSD, reproșându-i că fură țara. 

La numai câteva zile distanță, pe capul omului au început să curgă controale, primii care s-au înființat la sediul firmei fiind cei de la Garda Forestieră și Poliția Silvică. Lucrurile nu s-au oprit însă aici.

Ieri, ANAF a purces rapid și absolut întâmplător tot la mica afacere din nordul județului Argeș, Valetin Grigoroiu (proprietar al firmei) , fiind anunțat că trebuie să prezinte inspectorilor toate documentele privind afacerea sa, de la acte de funcționare la stocul de marfă și produse finite, consemnează jurnaliștii de la sursata.ro

„Săptămâna trecută, imediat după protestul pe care i l-am făcut lui Liviu Dragnea, au venit controale de la Garda Forestieră, Poliţia Silvică, astăzi la ora 10.00 a venit Antifraudă, de la Teleorman. Mă simt absolut intimidat de toate controalele astea care au venit în mai puțîn de o săptămâna și mi se pare anormal că instituțiile statului să se lase folosite în felul acesta de capriciile unui om politic, indiferent cine este acela.  Eu sunt 100% în regulă! Din discuţiile cu dânşii am aflat că este de la nivel înalt ordinul şi au directivă ca să efectueze controlul la sânge, dacă mă înţelegeţi! Îmi asum că eu sunt persoana care l-a huiduit. Nu pot să spun că oamenii s-au purtat urat, au fost chiar amabili, dar mi-au explicat că nu au încotro, că e ordin venit de sus și că le pare rău, dar asta e”, a povestit Valentin Grigoroiu pentru reporterii Sursa Ta.

Știrea integrală o puteți citi aici. 


Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.