Jurnalista Andreea Dumitrescu, de la TVR, retrasă de pe PSD/Parlament deoarece ar fi „prea agresivă”, a demisionat de la postul public de televiziune. 

Anunțul a fost făcut marți seara, printr-o postare pe Facebook. „Azi se încheie doi ani și un pic la TVR! (…) A fost un loc in care mi-am făcut meseria cu mult drag și neîngrădit, iar când acest lucru nu a mai fost posibil pentru mine am ales să plec si sa încerc sa fac asta mai departe in alt loc”, a scris jurnalista pe pagina sa de Facebook, într-o postare.Publicitate

„Las însă în urmă o echipa care face toate eforturile în continuare pentru a aduce pe ecran știri echilibrate si documentate intr-o mare de zgomot. In ciuda celor întâmplate in cazul meu am toată încrederea că ei vor reuși să mențină standardele unor jurnale ca la carte”, a mai scris jurnalista. Reamintim că, la sfârșitul lunii februarie Andreea Dumitrescu, jurnalistă de la Știrile TVR a fost retrasă de conducerea departamentului de pe domeniile pe care le acoperea de câțiva ani (PSD, Parlament, Curtea Constituțională), după cum Paginademedia.ro a scris în exclusivitate, AICI. Motivul: jurnalista ar fi “prea agresivă”.

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.