Sediul PSD Constanța are înrămat pe un perete o fotografie cu chipul liderului de partid, Liviu Dragnea, iar secretarul general al organizației nu vede în acest lucru ceva rău, îndemnând liberalii să procedeze la fel cu chipul lui Ludovic Orban.

Pe vremuri, în orice clasă de Grădiniță, de Școală, în orice birou, din orice Instituție era obligatorie prezența tabloului marelui conducător de partid. Astăzi, în 2018, PSD nu s-a putut debarasa de vechile metehne comuniste de acum 30 de ani. In zilele noastre, PCRSD nu a schimbat decât conducătorul, practicile sunt cam aceleași  tabloul își are locul său sacru, de unde TOVARĂȘUL îi veghează pe supuși”, a scris Adi Barză, cel care a postat fotografia pe Facebook.

Internautul face o comparație între poza din sediul PSD Constanța și o altă fotografie în care într-o sală de clasă este pe perete chipul dictatorului Nicolae Ceaușescu.

Secretarul general al PSD Constanța, Lucian Lungoci, a declarat pentru publicația Ordinea.ro că fotografia este reală, iar cei de la PNL ar trebui să le urmeze exemplul.

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.