Vin din Primăriile din Bucureşti sau Voluntari, unde îndeplinesc funcţii de conducere, sunt aleşi pe listele consiliilor locale sau sunt consilieri personali ai primarului general Gabriela Firea. Câştigă de la câteva sute la câteva mii de lei pe lună pentru participarea la şedinţe de câteva ore. Unii strâng averi din reprezentarea în mai multe organisme. Sunt membrii Consiliilor de Administraţie din Companiile Municipale proaspăt înfiinţate de Gabriela Firea. Pe baza declarațiilor de avere publice, G4Media.ro a făcut un inventar al celor mai importante personaje angajate în aceste companii şi legăturile pe care le au cu statul.

1. Sorin Chiriţă este Administratorul Public al municipiului Bucureşti. A fost numit în conducerea a două companii: la Compania Municipală Energetică a fost preşedintele Consiliului de Administraţie şi a primit, în medie, 5200 de lei pe lună pentru activitatea depusă.

La Compania Municipală Publicitate şi Afişaj este simplu membru al Consiliului de Administraţie. De aici, în 2017, a primit 18.628 de lei pentru activitatea de două luni. Asta înseamnă 9.314 lei pe lună.

Continuare: g4media.ro

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.