Ministrul Justiției, Tudorel Toader, este recordmanul absolut printre conducătorii de doctorat din Iași în perioada 2016-2018: din 18 candidați la obținerea titlului de doctor, doar doi au fost admiși.

Rezultatele de la admiterea la doctorat la Facultatea de Drept a Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași au confirmat, din punct de vedere statistic, „pista descendentă” pe care se află conducătorul științific Tudorel Toader, cadru didactic la această facultate, rector autosuspendat al acestei instituții de învățământ superior, în prezent ministru al Justiției.

Respinși cu 3.50 și 4.50

La împărțirea locurilor, dintre cei trei profesori care pot avea doctoranzi la Drept, Tudorel Toader și-a luat partea leului: două locuri la buget, un loc pentru românii de pretutindeni și un loc cu taxă (Valeriu M. Ciucă – un loc la buget, Carmen Tamara Ungureanu – un loc la buget, două locuri cu taxă).

Cu toate acestea, dintre cei patru candidați care și-au exprimat opțiunea de a avea o teză sub îndrumarea lui Toader în cazul în care vor fi admiși, doar unul a reușit acest lucru.

Trei au fost respinși,  doi cu notele cele mai mici din ultimii trei ani: 3.50 și 4.50.

Citește și DOSAR Tudorel Toader, dom’ profesor de la Bălți

Ciucă a avut un admis și un respins-absent, iar Ungureanu un admis și un respins cu nota 6,83.

Anul trecut, pentru Tudorel Toader lucrurile au mers și mai prost: toți cei nouă candidați ai săi au fost respinși, în timp ce, în 2016, a avut un admis și patru respinși.

Continuare: newsweek

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.