Nedorind să piardă ocazia de a mai toca niște bani publici, primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a organizat, în buna tradiție inaugurată de Gabriela Firea, o serbare pe asfalt, pentru a celebra 50 de ani de la prima atestare documentară a acestui sector. Cantina cu fasole, paradele cu viitori pionieri și discursurile sforăitoare au fost ingredientele principale ale acestei distracții de porunceală, însă cireașa de pe tort a constat în prezența lui Dan Bittman, venit la o ciupeală de bani municipali și prestând pentru această performanță niște lingușeli absolut dezonorante în direcția conducerii de partid.
 
 
Foto: evzmonden
 
 
Amintim că Primăria Sectorului 5 se află în mijlocul unui scandal cu iz de faptă penală, după ce un bloc, construit fără autorizație, a ars, lăsând pe drumuri numeroase familii. Inexplicabil, nimeni, de la primar până la Poliția Locală, nu a știut că pe domeniul Sectorului 5 este ridicată, de câțiva ani, o masivă construcție ilegală, branșată la utilități publice.
 
Evident, discursul sforăitor al primarului a omis acest amănunt jenant, edilul preferând să peroreze minute în șir, în fața copiilor de grădiniță aduși cu ordin pe unitate, despre “realizările” domniei sale și despre rea-voința adversarilor politici.
 
Apostrofat în online de către fanii săi și de către cetățenii revoltați, Bittman a găsit de cuviință să îi jignească în cel mai grobian mod cu putință pe cei care l-au contestat:
“Vaaaai da știi ce rușine îmi e??!!! Muncesc cinstit și un prost ca tine îmi spune să mi fie rușine,du te n Spania la căpșuni și fii demn”
(n.r.: erorile gramaticale îi aparțin autorului, dovadă că nu îți trebuie multă școală ca să reușești în viață, atâta vreme cât pupi unde trebuie și știi să o lălăi lacrimogen cu “ți-am dat un inel” și “să nu-mi iei dragosteaaaaa…”). 

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.