Liviu Dragnea a numit în funcţii de control al instituţiilor statului român persoane cunoscute care provin din Teleorman, județ pe care l-a condus între 2000 și 2012. Aşa a ajuns preşedintele Camerei Deputaţilor să controleze o mare parte din statul român, având oameni de încrede în instituţii de forţă, autorităţi de control sau chiar agenţii şi ministere. Foştii premeieri Mihai Tudose şi Sorin Grindeanu, ambii din PSD, au acuzat că Liviu Dragnea ar fi numit între 30 şi 70 de miniştri şi secretari de stat.

„România se conduce ca la Teleorman. Uitaţi-vă la calitatea celor promovaţi! Câţi din Guvern ştiu engleză? Aici singurul criteriu e să vrea Dragnea să te pună ministru. Nu funcţionează mereu hai să mai dăm o funcţie că îl ştie pe Dragnea”, a fost una dintre acuzaţiile lui Victor Ponta, fostul şef al PSD.

Guvernul României. Viorica Dăncilă, premier. „Dăncilă a fost numită după demisia bruscă a lui Mihai Tudose. Dăncilă, membru al Parlamentului European, este văzută ca aliat al liderului PSD, Liviu Dragnea”, a notat postul britanic BBC după ce a fost numită în funcţie. Lipsa de personalitate, orgoliu şi de iniţiativă propriu face din Dăncilă executantul perfect, e ca şi cum Liviu Dragnea ar fi premier, doar că nu pierde timpul cu şedinţe de guvern şi alte întâlniri. El decide şi Viorica Dăncilă se ocupă să respecte ordinele. Nu cred că în a avut vreo iniţiativă de când a fost numită”, ne-a explicat chiar un lider important al PSD. Actualul premier şi fost europarlamentar a promovat în politică după ce a fost preşedinta organizaţiei de femei din Teleorman în perioada 2004-2009.

continuare: g4media

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.