“Politică de clan. Am prins-o cu minciuna. Cum este definită politica de clan în câteva cuvinte? Simplu: promovarea persoanelor cu care eşti în relaţii de familie (rudenie sau alianţe) în detrimentul persoanelor competente şi merituoase. Vă mai aduceţi aminte, multe ziare au preluat ştirea atunci, când am somat-o pe Gabriela Firea să infirme sau să confirme dacă este naşa tipului pe care l-a pus şef la RADET?”, a declarat Ciprian Ciucu.

Liberalul a amintit că Firea nu a zis nimic, dar a pus Biroul de Presă să infirme printr-un comunicat: “Deşi este o ipoteză care vizează viaţa privată a Primarului General, vă informăm că Gabriela Firea NU este naşa de căsătorie a domnului Alexandru David Burghiu”.

Acum, Ciprian Ciucu a postat poza de mai jos, alături de o serie de explicaţii.

foto

foto (Ciprian Ciucu)

“Dar ce avem noi aici, în această fotografie? Avem aşa: 1) Doi tineri însurăţei, familia Burghiu; 2) Trei primari, dar doar unul este în exerciţiul funcţiunii; 3) Primarul care oficiază, cel care poartă tricolorul, este primarul Snagovului, cel căruia Primăria Municipiului Bucureşti, la iniţiativa primarului Firea îi construieşte, LA SNAGOV, un liceu”, a afirmat Ciprian Ciucu.

Potrivit consilierului PNL, politica de clan este des întâlnită în Asia Centrală, în “stanuri” şi e întâlnită şi prin Balcani.

“Astăzi este la Bucureşti. Instituţii întregi sunt populate cu oameni dintr-un anumit orăşel sau dintr-o regiune. De exemplu, în instituţia X 90% din angajaţi sunt din satul Y. Acum depinde de voi dacă credeţi că merită să daţi mai departe… La TV, merge mai greu zilele astea. Aştept comunicatul Primăriei…”, a conchis Ciprian Ciucu.

via epochtimes

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.