Primaria Capitalei intentioneaza sa aloce inca 10 milioane de lei (aproximativ 2,3 milioane de euro), printr-o rectificare bugetara, pentru lucrarile de constructie a Catedralei Mantuirii Neamului. De asemenea, alte biserici primesc si ele fonduri suplimentare, scrie Ziare.com.

Municipalitatea va mai aloca 42 de milioane de lei pentru consolidarea monumentelor istorice, aproape 6,3 milioane de lei pentru Administratia Cladiri Rezidentiale si Administrative, pentru construirea de locuinte sociale si tineret si peste 7,8 milioane de lei pentru Centrul Cultural Lumina, pentru diverse cheltuieli cu chiria, salariile, materialele de birotica, dar si masini, echipamente si mijloace de transport, printre care si o masina de spalat rufe in valoare de 7.000 de lei.

In bugetul initial pe anul 2018 au fost alocati 45,5 milioane de lei catre biserici.

Nimic despre primul spital de Oncologie si Radioterapie Pediatrica din Romania

Cu toate ca, in urma rectificarii bugetare, se are in vedere alocarea unor sume pentru Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale (ASSMB) si pentru reabilitarea blocului operator al Spitalului Clinic “Dr. I. Cantacuzino”, nu se mentioneaza nimic despre primul spital de Oncologie si Radioterapie Pediatrica din Romania, care are nevoie de 12 milioane de euro pentru a fi construit.

Sume retrase de la Administratia Municipala pentru Consolidarea Cladirilor cu Risc Seismic si de la Politia Locala

via wall-street.ro

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.