Fostul vicepremier Gabriel Oprea este un criminal care a distrus vieţi şi a călcat în picioare destine, a acuzat, pe pagina sa de socializare, mama tânărului poliţist Bogdan Gigină, în contextul în care generalul a anunţat că revine în prima linie a politicii şi relansează UNPR.

“După doi ani şi jumătate au fost în sfârşit desecretizate convorbirile existente pe staţiile de emisie recepţie ale Brigăzii de Poliţie Rutieră. Citindu-le, ne-am îngropat copilul. Pentru a câta oară? Ştiam de la Bogdan de aceste abuzuri care se făceau zilnic, dar… citind amănunt, am înţeles cât de mult ne-a protejat copilul nostru.

Citesc stupefiată pe Messenger cum copila domnului Gabriel Oprea îmi descrie situaţia lor familială… CÂT DE GREU LE ESTE, CÂTĂ LIPSĂ DE ARMONIE. Citesc şi nu pot să cred! Mi-aş dori ca aceşti copii să trăiască în preajma noastră o zi şi poate… aşa vor înţelege ce trăim noi şi cât de distrusă este familia noastră.

Acum câteva seri deschid televizorul şi faţa lui Gabriel Oprea ocupa ecranul. Criminalul copilului meu, distrugătorul unui minister condus şi lăsat în haos, vine la TV să ne spună cât de capabil şi de devotat este într-o funcţie de conducere? Gabriel Oprea, tu nu înţelegi că eşti un criminal, că ai distrus vieţi, ai călcat în picioare destine, că locul tău nu mai poate fi între oameni, pentru că tu nu te numeşti om“, a scris Carmen Gigină.

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.