Dragoș Bucurenci, om de comunicare și activis civic, a fost dat afară din emisiunea „Acasă la Oamenii Realității”, prezentată de Alexandra Păcuraru (fiica lui Maricel Păcuraru, acționar al postului), după ce a avut câteva opinii contondente despre Biserica Ortodoxă.

În aceeași emisiune au mai fost invitați Vasile Bănescu, purtător de cuvânt al Bisericii Ortodoxe, un supraviețuitor al incendiului de la Colectiv, Jean Chelba, tatăl lui Alex – care și-a pierdut viața tot la Colectiv, și Vlad Voiculescu, fost ministru al sănătății.

Publicitate

Incidentul a fost povestit chiar de Bucurenci pe pagina sa de Facebook:

„Nu-mi vine să cred că asta s-a întâmplat în România zilelor noastre. În pauza publicitară, Alexandra Păcuraru, prezentatoarea emisiunii „Acasă la oamenii Realității”, mi-a cerut să plec din platou pentru că am îndrăznit să-l contrazic pe purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române și s-o întreb de ce călătorește cu avionul duminica dimineață când credincioșii adevărați merg la slujbă.”

continuare: paginademedia.ro

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

One Reply to “Dragoș Bucurenci, dat afară dintr-o emisiune de la Realitatea după opinii critice despre Biserica Ortodoxă”

  1. Intrebare de bun simt pana la urma. Pentru ipocriti!
    Ne dam extra religiosi, dar nu ne putem programa zborurile asa incat sa fim prezenti si la slujba…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.