Paul Wagner, jurnalistul german ridicat miercuri seară de jandarmi în timp ce documenta protestul din Piața Victoriei descrie, într-o postare pe Facebook, abuzurile comise asupra sa de forțele de ordine.

Wagner povestește cum, după ce a fost dus la secția de poliție, i-au fost aduse acuzații contradictorii – ”diferite de la jandarm la jandarm” – și că a fost pus să semneze o declarație pe care nici măcar nu a fost lăsat să o citească.

Reamintim, unul dintre cele mai tensionate momente de la mitingul pentru justiție de miercuri seară din București a fost ridicarea de către jandarmi a jurnalistului german Paul Arne Wagner. Jurnalistul, înarmat cu un aparat foto și un rucsac, a fost săltat de jandarmii din trupele speciale de intervenție și urcat într-o dubă, apoi dus la Secția 5 de Poliție. Și asta în ciuda faptului că ziaristul avea la gât legitimația de presă.

Soția lui Wagner, Mădălina Roșca, a declarat pentru G4Media.ro că timp de două ore nu a știut unde se află acesta. În cele din urmă, Wagner a fost eliberat, în jurul miezului nopții.

Paul Arne Wagner este autorul unui documentar intitulat ”Aici noi nu-l avem decât pe Dragnea”, un reportaj realizat pe urmele proprietăților imobiliare ale șefului PSD în Teleorman.

Foto: Paul Wagner / Sursa: Facebook

continuare: g4media.ro

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.