Victor Ponta a scris pe Facebook că George Harabagiu este cel care a gândit și postat afișele mincinoase ale PSD în care se arată că Simona Halep și nu Gabriela Firea ar fi fost huiduită pe Arena Națională. Un mesaj trimis pe un grup intern de Whatsapp al PSD și văzut de G4Media.ro arată că, într-adevăr, George Harabagiu apare drept ”coordonator PSD online”.

El a distribuit la ora 20.01 afișul preluat apoi de multe organizații județene PSD, și a scris ”Alertați organizațiile și grupurile de diseminare din județe. Maximizați impactul postării. Distribuiți în grupuri!”.

George Norocel Harabagiu a fost ziarist la diferite publicații și televiziuni din Neamț. În timpul guvernării PDL, el a fost omul de casă al baronului Gheorghe Ștefan, zis Pinalti. El a condus și televiziunea acestuia, Giga TV, ajungând să dea declarații la DNA în dosarul de corupție privitor la acordarea licenței acestui post.

După ce Pinalti a fost condamnat, Harabagiu s-a mutat în curtea liderului PSD Neamț, Ionel Arsene, zis și ”Șosetuță”. Harabagiu a realizat emisiuni la o televiziune controlată de Arsene. Odată cu apropierea tot mai mare dintre Arsene și Liviu Dragnea, George Harabagiu a fost transferat la București, unde a primit un post de coordonator al campaniilor online ale PSD.

El a fost în mijlocul mai multor controverse pe plan local. În 2011, Harabagiu a accidentat mortal o tânără, fiind cercetat pentru ucidere din culpă, potrivit Adevărul. Același ziar scrie că Harabagiu a fost condamnat în la închisoare, în urma unui flagrant delict, pentru că, în 1997, l-a şantajat pe medicul Cornel Alexandrescu, pretinzându-i bani pentru a nu face anumite dezvăluiri în presă.

În 2016, Harabagiu a vrut să candideze ca independent la Primăria Roman, dar nu a adunat suficiente semnături. Presa locală scria la acel moment că Harabagiu nu avea nici un venit declarat, cu excepția a 193.000 de lei din pronosticuri sportive.

Ce scria luni George Harabagiu despre Șobolani

Luni, inspirat de declarațiile lui Liviu Dragnea despre șobolani, George Harabagiu a postat următorul text pe contul său de facebook (cont deschis sub numele Nelu Gardianu):

“ANOTIMPUL “ȘOBOLANILOR ! 
Chiar nu am nimic cu aceste rozătoare . Au fost ele trimise de D – zeu pe pămînt cu vreun scop. Treaba lor… Mai nou insa, am vazut “ șobolani “ cu girofare ! Bai , da multi ! Șobolani cu serviete, “ gatiti “ ca la nunta , “ incleftati” in costume Armani ( care stăteau pe ei , ca pe gardul prefecturii ). Va este scirba de șobolani ? Sa nu imi ziceți ca DA , pentru ca nu cred ! Pai cum sa- ti fie greata de un șobolan care ti- a fost prim ministru ... gen ? Si candidat la Președinție ! Aahh…. Nu știai ca – i șobolan ? Trist ! Ti-ai mai luat , prietene o teapa ! Oare a cita ??? Oricum nu mai conteaza ! Din ce am vazut se pregătește MAREA DERATIZARE ! Asa ca , daca te stii “ șobolan “ șterge – o ! Ca vorba ta , sobolanule : SCAPA CINE POATE ! Una peste alta , ma uit la unii deontologi , care fac spume la gura de dragul șobolanilor ! Si cite amenințări … si cite ambasade iubesc brusc.. șobolanii ! Știți de ce scriu toate astea ? Pentru ca eu am dormit pe un pat fara saltea, iar bucata de piine o împărțeam cu …șobolanii ! Aruncat in “ năpasta “ de alti… șobolani ! De asta nu mi- e scirba de rozătoare ! Mi- e sila de voi… ȘOBOLANILOR ! ( George Harabagiu ) 

Foto: George Harabagiu (sursa: Pagina personală de Facebook)

via g4media.ro

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.