Jandarmii în echipamente speciale de intervenție, numiți ”țestoase”, l-au trântit pe asfalt pe un tânăr din București în timpul protestelor, chiar sub ochii celorlați participanți la mitingul din Piața Victoriei. Imaginea, postată pe Facebook de Cristian Ghinea (USR), îl arată pe Anton Cupcea trântit și cu mâinile imobilizate de doi jandarmi.

Anton Cupcea, IT-ist și membru USR în Sectorul 1, a declarat pentru G4Media.ro că jandarmii l-au pus la pământ și l-au băgat în dubă pentru simplul fapt că s-a aflat în calea acestroa când au reținut un alt manifestant.

”Jandarmii îl săltau pe un coleg de miting . L-au săltat cinci vlăjgani și îl cărau. Când au venit peste mine nu am apucat să mă dau la o parte. Mi-au sărit în spate câțiva jandarmi și m-au pus jos, m-au târât, mi-au rupt blugii, m-au rănit la umăr și la picior”, a declarat Anton Cupcea pentru G4Media.ro.

”M-au băgat în dubă, m-au percheziționat si m-au dat jos rapid. Mi-au luat datele din buletin și mi-au zis că voi primi amenda acasă pentru obstrucționarea activității. Nu mi-au dat nici un proces verbal”, a mai spus acesta.

”Merg cât de des pot la proteste. Protestez, fac tot ce pot ca să nu mă trezesc într-o țară ca Rusia sau Turcia”, a mai declarat Anton Cupcea pentru G4Media.ro.

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.