Soprana Angela Gheorghiu a răspuns, pe Facebook, marți seară acuzațiilor aduse de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spunând că nu are datorii la stat, ci, din contră, are bani de încasat de la staul român.

”Datorii la statul român nu am. Întâmplarea face că am primit recent o rectificare prin care se atestă că statul român, prin ANAF, trebuie să-mi returneze o parte din sumele pe care eu le-am plătit, autoritățile respective anunțându-mă că au greșit calculele. Sigur, am tot povestit despre pățania mea, pentru că mi se pare scanadalos acest comportament abuziv, dar nu am cerut cuiva să intervină pentru nimic, m-am plans mai mult. Mi-am plătit datoriile din România, ba mai mult decât atât, nu am nici măcar rezidență fiscală aici”, a explicat Angela Gheorghiu.

Replica sopranei vine după ce Gabriela Firea a acuzat-o că ar fi condiționat anul trecut acceptarea titlului de cetățean de onoare de intervenția primarului pe lângă ANAF pentru ștergerea unor datorii. Într-un comunicat de presă, Firea a spus că ”nu a dat curs acestei solicitări, neavând calitatea legală de a soluţiona astfel de probleme”.

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.