Ministrul Economiei, Dănuț Andrușcă, unul dintre demnitarii PSD cu mari probleme de exprimare liberă, a fost împiedicat luni chiar de parlamentarii PSD și ALDE să vorbească în plenul Parlamentului, potrivit unei relatări a senatorului USR Mihai Goțiu. Este al doilea caz similar din ultimele luni, primul fiind cel al șefei TVR, Doina Gradea.

”Astăzi, în Senat, senatorii PSD și ALDE au votat ca ministrul Economiei, Daniel Andrușca, să nu mai vorbească! Da, nu e o glumă: și-au cenzurat propriul ministru!”, a scris Goțiu, care a relatat că parlamentarii Opoziției i-au adresat întrebări lui Andrușcă și au propus să i se acorde timp pentru a putea răspunde întrebărilor. ”Surpriză! Membrii coaliției de guvernare au votat împotrivă. Să nu care cumva să-l auzim și noi pe d-l ministru cum vorbește liber, fără foaie în față”, a scris Goțiu.

Reamintim că Andrușcă, propulsat în guvernul Dăncilă de șeful PSD Neamț, Ionel Arsene, este unul dintre miniștrii cu mari probleme de exprimare, el fiind protagonistul unor momente penibile atât la audierile din Parlament, cât și într-un interviu pentru Antena 3 în care nu a știut răspunsurile la întrebări elementare.

PSD și ALDE au mai făcut în trecut zid în jurul unui conducător de instituție. În luna mai, parlamentarii PSD și ALDE din comisia de cultură au făcut scut în jurul șefei TVR, Doina Gradea, nepermițându-i să răspundă la întrebările Opoziției pe tema scandalului iscat după ce aceasta a jignit mai mulți ziariști din TVR.

Foto: Ministerul Economiei

via g4media.ro

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.