Traim vremuri distopice in Teleorman. Majoritatea cetatenilor sunt infricosati de ce li s-ar putea intampla lor sau membrilor familiilor in cazul in care s-ar exprima, chiar si printre prieteni , la colt de strada, impotriva guvernarii pe care partidul unic o are in Teleorman.

Daca ei nu depind direct de partidul unic, atunci au un sot, frate, fiu , sora , nepot care sa fie , intr-un fel sau altul, dependent de bratul lung al PSD-ului in Teleorman.

Fie prin loc de munca la aparatul bugetar, fie lucreaza la un afacerist local apropiat de putere. De aceea, in Teleorman, marea majoritate a populatiei aplica crezul “Capul plecat sabia nu-l taie”

Pe cale de consecinta, in Teleorman sunt foarte putini care au protestat impotriva masurilor guvernului PSD, si la fel de putini care mai au curajul sa se exprime in public cu privire la ceea ce ii nemultumeste.

Pentru ca intitutiile statului sunt in mare masura acaparate de partidul unic (spunem asta intrucat, in opinia noastra umila, PNL si USR Teleorman sunt doar sateliti ai PSD Teleorman, prin prisma masurilor pe care (nu) le iau sau a prieteniilor sefilor acestor partide cu seful PSD, la nivel local), presa locala, cu putine exceptii ,atunci cand nu ridica osanale mai marilor locului, fie tace malc, fie merge la carciumi pe banii afaceristilor imbogatit cu contracte cu primaria sau statul, la invitatia sefului PSD, fie, chiar, discretiteaza pe oricine nu intra sub sablonul de conduita impus de Victor Dragusin , primar de 10 ani al Alexandriei si presedinte al PSD Alexandria, de unde se da ora in Teleorman.

 

via https://beheader69.wordpress.com/2018/05/19/halucinant-politia-gandirii-in-teleorman-o-politista-local-din-alexandria-reclama-la-cncd-zeci-de-teleormaneni-care-au-comentat-pe-facebook-impotriva-psd/

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.