Procurorii Parchetului General au clasat dosarul deschis după ce ministrul de Interne, Carmen Dan, a reclamat că i-a fost plantat un microfon în apartamentul său din Capitală.

Potrivit Digi24, anchetatorii au explicat că nu a fost vorba de violare a domiciliului şi a vieţii private, aşa cum susţine Carmen Dan. De ce? Pentru că microfonul a fost instalat de doi bărbaţi chemaţi de o rudă a ministrului tocmai pentru a verifica dacă în apartamentul închiriat de aceasta în Bucureşti există tehnică de înregistrare.

Nici de înşelăciune nu poate fi vorba, din moment cei indivizii respectivi chemaţi de ruda ministrului nu au fost plătiţi pentru serviciile prestate.

Cireaşa de pe tort, microfonul nici măcar nu funcţiona.

În acest dosar, Carmen Dan a fost audiată în calitate de martor în ianuarie. Vecini şi rude ale ministrului de Interne au fost, de asemenea, la parchet pentru audieri.

„Am avut surpriza să constat că într-o priză de telefon, e oarecum suspect până şi locul unde era amplasat dispozitivul, am găsit acest dispozitiv. Era mascat în interiorul acelei prize, nu era un dispozitiv la vedere. Era un dispozitiv care era conectat la o sursă de alimentare şi înţeleg că avea şi o baterie care probabil alimenta dispozitivul când s-ar fi întrerupt sursa de energie”, declara Carmen Dan la momentul respectiv, citată de HotNews.

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.