Marţi, Monitorul Oficial a publicat lista instituţiilor de stat unde angajaţii îşi vor primi salariile înainte de Paşte. Pe ea nu figurează Ministerul Educaţiei, Ministerul Apărării Naţionale sau Ministerul de Interne însă apare un minister care nu mai există.

În timp ce angajaţii din Educaţie vor trebui să aştepte până după Sărbătorile Pascale pentru a-şi lua lefurile – deoarece, potrivit ministrului de resort, ministerul nu a avut timpul să facă statele de plată – în schimb, la alte ministere a fost hărnicie mai mare. Astfel, un minister care nu mai există “şi-a arătat interesul” pentru ca angajaţii să primească salariile înainte de Paşte, relatează ziare.com.

Potrivit sursei citate, pe lista publicată marţi în Monitorul Oficial figurează şi Ministerul pentru Consultare Publică şi Dialog Social, care a fost desfiinţat în luna ianuarie, chiar de premierul Viorica Dăncilă. Atribuţiile acestui minister au fost preluate de alte structuri guvernamentale, însă aparent angajaţii îşi vor primi banii înainte de Sărbătorile Pascale.

Articolul integral poate fi citit aici

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.