Am găsit contextul la pozele acelea cu reclamă la țoalele duamnei. Ia, fiți atenți cui îi face duamna reclamă, chiar din sediul PMB:

Atelierul SOW este al fostei soții a lui Negoiță, care consideră „o afacere de familie” trebsoara asta. Iată aici poze de la un an de când există atelierul. Sigur, din această familie face parte și Alice Barb, doamna care și-a făcut o instituție cu o capacitate de 25 de locuri și un buget de 5 milioane de lei (Casa Artelor Dinu Lipatti). La cocktail a fost și Sabina Iosub, jurnalist Antena 3, fata doamnei Anca Florea, consilier general PSD.

Tot din această familie face parte și sora lu fosta soție a lu Negoiță, co-proprietar la SOW ăsta și angajată de primarul de la 3 să administreze SC Informatică și Tehnologie SA, pe un salariu de 8000 lei/net/lună.

Înțelegeți voi familiile astea PeSeDiste? Sunt foarte unite! Ce vreau să zic io e că toți se cunosc, toți se ajută, numa noi ne hilizim pe facebook.

Duamnă, dacă e, faceți dvs reclamă de la dvs din curte, lăsați instituțiile publice să fie instituții, nu set up de reclamă pentru famiglie. Dacă e, zic.

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.