Incredibil, dar din păcate se pare că adevărat: PSD l-a numit șef la CNIR pe groparul infrastructurii românești, Narcis Neaga”, scrie deputatul USR Cătălin Drulă, membru în Comisia de Transporturi, referitor la numirea lui Neaga la fruntea Companiei de Investiții Rutiere, o entitaste distinctă de actuala Companie de Drumuri și care se va ocupa exclusiv de implementarea marilor proiecte rutiere precum autostrada Sibiu – Pitești sau autostrada spre Moldova. 

„Vă reamintesc, CNIR (Compania Națională de Investiții Rutiere) trebuia să fie acea nouă structură, performantă, începută de la zero, cu asistență de la austriecii de la ASFiNAG care să se ocupe de marile proiecte de autostrăzi ale României”, scrie Drulă pe contul său de Facebook.

Drulă amintelte că, deși înființarea CNIR a fost făcută în acte în 2016, timp de 15 luni de la preluarea guvernării PSD nu a operaționalizat compania.

„O sfidare mai mare la adresa românilor nici că se putea. În criza în care ne găsim cu infrastructura, cu oamenii la limita răbdării, PSD îl numește pe cel al cărui nume e sinonim cu dezastrul drumurilor din România”, mai scrie Drulă care face un inventar al eșecurile pe care i le impută lui Neaga, fost șef la CNADNR între 2013 și 2015.

Ce spune Drulă că sunt nerealizările lui Neaga pe hotnews.ro

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.