DNA face verificari la Politia Locala Bucuresti in cazul achitionarii unei masini de topit zapada.

Actiunea a produs ceva deranj la Primaria Capitalei, insasi Gabriela Firea grabindu-se sa dea asigurari ca achizitia masinilor de topit zapada a fost facuta conform legii.

Informatia a ridicat insa mari semne de intrebare: de ce aceste masini, 12 in total, nu au fost achizitionate centralizat, de Primaria Capitalei, prin intermediul unei licitatii care sa dea posibilitatea obtinerii celui mai bun pret, ci au fost cumparate de institutii diferite din subordinea Primariei?

Edilul sustine ca institutiile subordonate Municipalitatii, precum Politia Locala, RATB, RADET etc, sunt obligate sa isi desfasoare propriile actiuni de deszapezire si, de aceea, si-au achizitionat mai multe tipuri de utilaje sau unelte destinate acestor actiuni.

“Potrivit ‘Strategiei de dezvoltare si functionare pe termen mediu si lung a serviciului public de salubrizare in Municipiul Bucuresti’ aprobata prin H.C.G.M.B. nr. 82/2015, la capitolul III.3.B. Activitatea de iarna, este prevazuta obligatia intocmirii si derularii programelor de deszapezire atat pentru operatorii de salubritate, cat si pentru administratorii si prestatorii de servicii publice”, a transmis Primaria Capitalei.

Iata hotararea consiliului la care face referire primarul Gabriela Firea
via ziare.com

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.