Tania Haritonovici, o veche prietenă din Bacău a Gabrielei Firea, a fost numită, joi, 8 martie, în funcţia de director general adjunct al RADET, informează aktual24.ro. Potrivit sursei citate, angajaţi ai RADET acuză, într-un email transmis redacţiei, că singurul merit al noii directoare e că “face parte din gaşca potrivită.”

Aktual24 mai arată căTania Haritonovici are şi meritul de a fi soţia lui Răzvan Haritonovici, fostul şef al Astra Asigurari, condamnat de Tribunalul Bucuresti la 4 ani de închisoare pentru complicitate la delapidarea a 8 milioane. Haritonovici a fost director in cadrul Bancorex.

Haritonovici, născută pe 30 ianuarie 1959, de profesie chimist, este originară din Bacău, şi este, conform aktual24,ro, o prietenă foarte apropiată a Gabrielei Firea. În campania electorală pentru alegerile locale ea s-a remarcat printr-un atac foarte violent la adresa lui Răzvan Firea, fiul vitreg al Gabrielei Firea, din prima căsătorie, după ce acesta le ceruse cunoscuţilor săi să nu o voteze pe Firea la Primărie.

Odată ce Firea a devenit primar al Capitalei, Haritonovici a fost numită şef al Serviciului Personal la RADET Bucureşti pentru ca, acum câteva zile, să fie promovată director adjunct al regiei. Ea încasează un salariu de câteva mii de euro, afirmă angajaţii RADET.

“Doar presiunea mass-media mai poate opri jaful!

Reamintim că în urmă cu doar citeva săptămâni au fost fierţi de vii doi colegi de-ai noştri care munceau pe un salariu de mizerie şi în condiţii inumane pentru că ‘nu-s bani’ nici de salarii nici de investiţii. În timp ce adunătura de activişti incompetenţi care formează conducerea încasează în insolvenţă salarii lunare de mii de euro fiecare”, se afirmă în mesajul transmis redacţiei aktual24.ro.

Articolul integral poate fi citit aici

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.