Tudorel Toader a fost un submediocru până la vârsta de 22 de ani când a reușit, în mod surprinzător doar pentru unii,  să intre la Facultatea de Drept din Iași. Ajuns procuror în 1986 în județul Vrancea, la Panciu, în plină dictatură ceaușistă, Tudorel servește regimul comunist cu devotament. În octombrie 1990 Toader imediat trece de partea noii puteri instalate și devine asistent universitar la vârsta de 30 de ani.
Desigur că după ce l-ai ascultat aseară cum judeca el activitatea Laurei Codruța Kovesi te gândești că el e perfecțiunea întruchipată și nicidecum că ar putea minți în CV pentru a-și ascunde trecutul educațional mediocru.
Liceul Unirea din Focșani, absolvit de Tudorel Toader, nu era unul de matematică-fizică așa cum minte el în CV, ci era de fapt un liceu industrial cu profil auto, iar absolvenții primeau calificarea de șoferi, desigur dacă treceau examenul auto. Chiar începând cu anul 1977 când partidul a vrut desființarea liceului, clădirea fiind afectată la cutremur, instituția a fost mutată de la ministerul Învățământului la ministerul Transporturilor care a și reabilitat clădirea. Liceul a rămas cu profil auto până după anul 1990. Toader era elev în clasa a XI-a în 1977 dar probabil visa și el să fie elev la cel mai bun liceu din Focșani, cel de matematică-fizică, „Alexandru Ioan Cuza” așa că a mințit puțin în CV. Specialist în drept penal, Toader știe că nu riscă nimic că doar nu e infracțiunea de fals că nu l-a anagajat nimeni la minister pe baza liceului absolvit. Dar cum era să scrie „marele” Toader că de fapt a absolvit „Liceul auto din Focșani?”. La blazonul lui? El, crème de la crème?

Nu e prima oară când Toader minte, vezi AICI și nici când face jocuri legate de cariere unor oameni, după cum am arătat în articolul Finul din Vaslui al lui Tudorel Toader, impus șef în CSM, înjură și jignește după care afumă cu tămâie locul. Acesta încasează 13.600 lei lunar

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.