ai multi primari PSD din Prahova spun ca au primit un SMS de la un consilier judetean, prin care li se cere sa aduca joi oameni la sediul DNA Ploiesti, informeaza Digi 24. Mesajul ar fi fost trimis din partea deputatului PSD de Prahova, Laura Moagher, care neaga insa ca exista o astfel de mobilizare la nivel de partid.

„M-a rugat d-na Laura Moagher sa va transmit urmatorul mesaj: ‘Joi, 15 febr, ora 9.00 va roaga sa trimiteti, 5 persoane din partea dvs pe strada Cantacuzino din Ploiesti’. Nu cunosc detalii. Pentru orice detaliu va rog sa o sunati pe Laura”, se spune in SMS-ul ce ar fi fost trimis de consilierul judetean Rares Enescu.

Deputatul Laura Moagher, care este si secretar executiv al PSD Prahova, a declarat la Digi24 ca mesajul nu a fost transmis de catre ea personal, precizand ca in cazul oricarei convocari, reuniuni, intruniri a partidului acest lucru il face personal prin SMS.

„Deci nu fac asta prin altcineva, prin interpusi sau colegi”, a sustinut Laura Moagher. Ea recunoaste insa ca a purtat o discutie in acest sens „in sediu”, dar sustine ca nu exista aceasta mobilizare la nivel de partid.

„Afirmatia mea a fost: Eu, Laura Moagher, ca si cetatean roman, cetatean al Prahovei, al Ploiestiului, m-as duce in fata la DNA, pentru ca sunt oripilata de ceea ce se intampla! Aceasta discutie a avut loc in conditiile in care mai multi cetateni au intrat in sediu si au intrebat: Domnule, ce se intampla, nu luati atitudine?”, a relatat deputata PSD.

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.