Vicepremierul Paul Stanescu a declarat, joi, ca il cunoaste de 20 de ani pe Mihai Novacescu, fost bodyguard al lui Nicu Gheara, pe care l-a numit pe un post de consilier personal, dar ca nu stie cu ce s-a ocupat, ca va cerceta, va analiza si va lua o decizie. Intrebat ce il recomanda pe Novacescu pentru acest post si in ce domeniu il consiliaza, vicepremierul a devenit iritat si le-a raspuns jurnalistilor ca nu e treaba lor, relateaza News.ro.
Mihai Novacescu, fost bodyguard al lui Nicu Gheara, a fost numit consilier personal al vicepremierului Paul Stanescu in Guvern.
Vicepremierul a declarat, joi, ca nu stia ca Novacescu a fost garda de corp pentru Nicu Gheara, ca nu l-a vazut niciodata si nu il cunoaste pe Nicu Gheara, insa pe Mihai Novacescu il stie de 20 de ani.
„Voi cerceta, voi analiza si voi lua o decizie”, a spus vicepremierul.
Intrebat in ce domeniu il consiliaza Novacescu, Stanescu a raspuns: „E treaba mea. (…) Trebuie sa stiti, consilierii sunt pe diferite probleme pe care le consideram importante. Este problema mea asta”.
Paul Stanescu a mai spus, la intrebarile insistente ale presei, ca „nu trebuie facut un caz din asta” si ca „este ceva minor”.
„Il cunosc pe Mihai de 20 de ani, dar nu am fost casatorit cu el ca sa stiu ce a facut. Ne-am intalnit o data, poate de doua ori pe an. Haideti sa nu facem un caz din asta, ca e ceva minor”, a afirmat vicepremierul.
Intrebat, din nou, ce il recomanda pe Mihai Novacescu pentru postul de consilier, Paul Stanescu a replicat: „Dar pe dumneavoastra ce va recomanda sa fiti jurnalist (…) Nu pot raspunde (…) Daca insistati cu intrebari (…) Haideti sa fim civilizati”. El a spus, apoi, ca Novacescu este angajat de o zi sau doua si ca nu i-a dat atributii pana acum.

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.