Voi știți că motostivuitoarea PSD e aia care a pus pe butuci Institutul Cantacuzino? Sub directoratul ei s-au produs cele 400.000 de doze defecte! Acum au pus-o la Egalitate de Șanse! Soțul ei este un general care știe multe secrete! Da, oameni buni, asta este cinica realitate kafkiană în care trăim. Conduși de niște politruci analfabeți și hoți!

Acum, dacă vă întrebați ce merite are această proastă pentru a ajunge în astfel de funcții, când astăzi ea, într-o țară normală, ar fi trebuit să stea la behaura pentru cele 400.000 de doze de vaccin antigripal politice aruncate la gunoi, există o explicație. Dincolo de faptul că este prietenă cu o altă proastă cu care ne jignește demnitatea PSD, aia din Videle. Știți cine este soțul acestei pesediste? Nimeni altul decât generalul Vasile Drăghici, ani de zile adjunctul Oficiului Registrului Național al Informațiilor Secrete de Stat, ORNISS. Al cărui nume a fost vehiculat și în scandalul închisorilor CIA de la București. Oameni buni, chestia cu motostivuitorul n-a făcut altceva decât să scoată la iveală un mare căcat…

Detaliile ies la iveală din declarația de avere:

De aceea nu s-a deschis nicio anchetă? Chiar și în pofida solicitărilor făcute la vremea respectivă de președintele în funcție Traian Băsescu?

Vă mai aduceți aminte de vizita lui Ponta la Institutul Cantacuzino? Se întâmpla pe 2 decembrie 2013! Cu celebrul moment în care Ponta, candidatul PSD la președinție, a primit prima doză de vaccin antigripal! Pe care toată lumea și-a dorit, după ce s-a aflat că sunt defecte, să și-o fi făcut-o?

 

Continuare: comisarul.ro

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.