Pe fundalul scandalului declanşat în presă de fostul deputat PSD Vlad Cosma, pesedistul Cătălin Rădulescu a lansat un atac extrem de dur la adresa DNA şi a procurorului şef care conduce această instituţie.

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, minte cu neruşinare şi conduce o instituţie care se aseamănă cu un grup organizat infracţional, de crimă organizată, a acuzat social-democratul Cătălin Rădulescu, supranumit în presă „deputatul Mitralieră”.

„Doamna Kovesi minte cu neruşinare, în continuare. Mă şi miră că după atâta timp, dânsa nu a înţeles că toate minciunile vor ieşi la iveală. Trebuie să anchetăm să vedem cine a stat la baza acestui grup organizat infracţional, de crimă organizată, care se numeşte Direcţia Naţională Anticorupţie.

Cine sunt păpuşarii din spatele acestui DNA, care şi-au dorit să distrugă şi să submineze statul de drept şi democraţia? Pentru că eu n-am văzut nicio faptă de corupţie. Care sunt faptele de corupţie? Care sunt banii care i-au recuperat de la hoţi? Care sunt banii care s-au furat? Eu nu am văzut.. şi văd în contiunare decât comenzi politice, comenzi date de cineva”, a declarat Cătălin Rădulescu, politician condamnat definitv la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare pentru dare de mită.

Reacţia deputatului PSD vine la scurt timp după ce şefa DNA a susţinut o lungă conferinţă de presă în care a atras atenţia că asistăm la un festival disperat al inculpaţilor, un asalt asupra justiţiei şi procurorilor care au avut curajul să se lupe cu corupţia la nivel înalt şi se încearcă îngenuncherea statului. Detalii aici.

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.