Directorul Antena 3 Mihai Gâdea și postul de știri pe care îl conduce au pierdut vineri apelul în procesul cu diplomatul MAE Vlad Ionescu. Acesta a fost director de cabinet al fostului ministru PDL de Externe Theodor Baconschi și, la turul I al alegerilor prezidențiale din 2009, a fost președintele unei secții de votare din Paris.

Diplomatul a fost terfelit la Antena 3 pentru că ar fi fraudat alegerile de la Paris și ar fi “acoperit”. I-a dat în judecată pe Mihai Gâdea, Radu Tudor și Antena 3 și a solicitat instanței să constate minciunile, să îi apere onoarea și demnitatea și să îi acorde despăgubiri. Ionescu a solicitat câte 10.000 de euro de la fiecare. În plus, a cerut instanței să îi oblige pe pârâți să publice sentința pe site-ul antena3.ro și în alte ziare.

Vineri, Tribunalul București i-a dat câștig de cauză diplomatului. A constatat că acuzațiile aduse de Gâdea și Antena 3 potrivit cărora diplomatul Vlad Ionescu ar fi “acoperit” sunt mincinoase și i-a obligat să îi acorde despăgubiri de 5000 de lei și cheltuieli de judecată de 3100 de lei. Sentința nu este definitvă, poate fi atacată cu recurs la Curtea de apel București.

via romaniacurata

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.