Propunerea de revocare a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, a stârnit multe reacții în rândul românilor, de la cei care au fost de acord cu ministrul Tudorel Toader până la cei care l-au criticat, ori au ieșit în stradă să protesteze. O altă „reacție” au avut-o postacii PSD. La câteva minute după anunțul ministrului Justiției, pe grupul de WhatsApp al Tineretului Social Democrat s-a declanșat „codul roșu”,  în încercarea de a „dilua” mesajele susținătorilor DNA.

„Atenție! Din acest moment încercăm să postăm știri neutre. Fiecare dintre voi să posteze fotografii, video, pisici, melodii celebre… orice care să dilueze mesajele de mobilizare ale #Rezist!”, acesta este mesajul trimis pe grupul de organizare a postacilor al TSD Tulcea, de către Cosmin Târnăcop, secretar executiv al organizației, la 19:30, la aproximativ zece minute după ce Tudorel Toader anunțat că propuner revocarea șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

„Până la ora 00 e indicat să încercăm să avem activitate cât mai mare”, a mai scris el, după un minut.

La scurt timp, George Olăraș – președintele TSD Tulcea – a dat un „like” în semn de apreciere.

Apoi, același Cosmin Târnăcop a propus și „modele de conținut” care să fie postate pe conturile postacilor, în încercarea de a acoperi postările susținătorilor luptei anticorupție în feed-urile oamenilor care intrau pe Facebook la acea oră, și cerea o activitate cât mai mare pentru că „suntem loviți”.

 

Continuare: digi24

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.