O misterioasă companie de PR, care gestionează probleme de imagine și reputații contra cost, a trimis o serie de email-uri unor jurnaliști străini care se ocupă de România. Mesajele încearcă să îi convingă pe jurnaliști că Laura Codruța Kovesi nu este chiar ușă de biserică. Nu au fost oferite argumente, ci niște persoane de contact, gata să ofere lămuriri în sprijinul tezei. Persoane publice, bine cunoscute în România.

Jurnalistul Lucian Mîndruță vorbește, la Jurnalul de Seară, despre email-ul primit de jurnaliști străini de la agenția de PR Project Associates.

Email-ul a fost expediat la o oră după emisiunile în tandem de la Antena3 și RTV, emisiunile în care procurori DNA au fost acuzați de măsluirea dosarelor. Plătitorul campaniei de imagine, a cărui identitate nu este cunoscută, a simțit nevoia de a strica imaginea DNA în presa internațională în paralel cu campania din presă din România. Se știe că puterea de la București are o presă internațională foarte proastă, mai ales din cauza tentativelor de a acapara justiția.

Continuare Digi24

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.