Cateva zeci de manifestanti, majoritatea oameni in varsta, s-au aflat sambata si duminica in fata Palatului Cotroceni si, respectiv, in fata DNA pentru a cere demiterea Laurei Codruta Kovesi. O parte dintre acestia au fost prezenti si la contramanifestatiile din februarie 2017 din fata Palatului Cotroceni, cand i-au cerut lui Klaus Iohannis sa-l lase pe premierul Grindeanu sa lucreze.

Printre protestatarii de sambata din fata Palatului Cotroceni s-a aflat si Ecaterina Manolescu. Declaratiile sale au devenit virale pe retelele de socializare dupa ce a spus ca „Iohannis are ranjet de nazist” si ca „hastag Rezist” a „spalat creierile la tineri”, pentru ca Iohannis sa se foloseasca de acestia ca sa distruga Romania.

„Tradatori de tara si de neam, astia sunt hastag Rezist. Care ne-a impartit familiile in doua. Le-a spalat creierile la cei tineri. Le-a spalat creierile, da? Si de ce sa vina Soros? De ce sa vina nemernicii si tradatorii sa ne distruga tara? Sa isim cu totii in strada. Am un fiu care tine cu nemernicii astia. De ce? Pentru ca i-a spalat creierii. Aceia nu sunt oameni, aceia sunt tradatori ai acestei tari, care sunt angajati de Iohannis, pusi de Iohannis. Iohannis este sorosist. Iohannis este cu Macovei. Iohannis este cu Kovesi. Iohannis are ranjet de nazist. Ranjet de nazist! De ce parintii lui nu l-a luat in Germania si a ramas in Romania?”, spunea Manolescu intr-un reportaj realizat de Recorder.

 

continuare foto si video: aktual.ro

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.