Nu e ușor să faci oameni să creadă că scumpirea benzinei, creșterea euro, creșterea prețurilor și distrugerea justiției sunt lucruri bune pentru țară.
Ai nevoie de specialiști în manipulare pentru asta, ai nevoie de oameni inteligenți, dar care au renunțat la moralitate și integritate în favoarea unui salariu mare.

Aici intervin brandurile de mai jos, ele aduc bani mulți în conturile Antena 3 și România TV, iar cu acei bani se întreține aparatul de propagandă al PSDului și al sateliților lui.

Fără brandurile din tabelul de mai jos, televiziunile fugarului Ghiță și ale pușcăriașului Voiculescu ar fi nevoite să pună lacătul.

Alevia Dr. Oetker Merci
Anghirol Dulcolax Milka
Antinevralgic Espumisan Nivea
Apuretin Slim Essentiale Forte Nospa
Beauty Help Exoderil Only Natural
Bere Bucegi Extravalerianic Cardio Paduden
Billa Faringosept Profecund
Bioflu Fervex Prostamol Uno
Bixtonim Fiobilin Salviasept
Calcidin Fixodent Schweppes
Carbocit Flanco Semana
Catena Gripovit Max C Supramax
Cicatridina Head & Shoulders Speed Taxi
Clean Simed Hepatoprotect Sensiblu
Colgate Ibutop Gel Teo
Colon Help Kebene Plus Forte Tide
Comod.ro Kika Triferment
Cotnari Kinder Tugriss
Dedeman Lacalut Visislim
Delikat Lajumate.ro Vitarid-r
Detrical Lenor
Dicarbocalm Magne B6

 

Până când brandurile de mai sus nu renunță să pună umărul la distrugerea noastră, noi nu mai putem să le cumpărăm produsele.

Roagă-ți toți prietenii să le boicoteze!

Update1: mentiune din partea Flanco Retail: “In urma articolului publicat cu privire la companiile care desfasoara campanii de publicitate pe canalele de televiziune Romania TV si Antena 3. In anul in curs, Flanco nu a derulat nicio campanie de promovare pe canalul Romania TV. Pe Antena 3, retailerul a difuzat doar doua campanii, in lunile mai si iunie, care au intrat pe post inainte de ora 18 si au fost reduse atat ca durata, cat si ca valoare.”

Update2: vom actualiza lista cu brandurile care au sponsorizat recent televiziunile din mocirla

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

15 Replies to “Cine dă bani ca Antena 3 și RomâniaTV să păcălească jumătate de țară?

 1. Salut. Interesanta ideea de a boicota companiile care finanteaza prin reclamele lor posturile astea. Insa, de unde ai informatiile sa compui lista asta?

  1. trusturile trimit informatii agentiilor pentru atragerea clientilor, cu portofoliul lor si costuri samd. Probabil datele sunt luate de la un client sau direct de la ei. Nu sunt cel mai in masura sa raspund dar cum nu a raspuns nimeni…

 2. Deci solutia e sa nu mai consumam produsele astea? Nu pur si simplu sa nu mai urmarim aceste canale, nu? Produsele nu au nicio vina. Ai un produs, trebuie sa ii faci reclama, altfel nu se vinde. Ii faci reclama unde ai si audienta. Dovada ca aceste canare au o auduenta mare. Daca crezi ca te manipuleaza schimba canalul, asta cu nu mai consumati x si y e cea mai stupida solutie posibila…
  O sa imi fac o lista cu alimente interzise data viitoare cand o sa merg la cumparaturi si o sa falimentez televiziunea asa..

  1. Putem NOI să facem astfel încât oameni mai naivi să nu mai urmărească aceste canale, căzând în capcanele mizerabile pe care le propun?
   Putem noi să convingem aceste două canale să nu mai difuzeze minciună după minciună?
   Răspunsul este NU.
   Să boicotăm noi posturile nu rezolvă nimic, n-ați înțeles problema de la bun început, noi oricum nu suntem consumatori de haznale. Seniorii sunt, însă. Și pe spatele păcălirii lor își dezvoltă PSD întreaga cleptocrație.
   Ce putem face este să le afectăm sursele de finanțare!

  1. Sunt foarte multe suplimente alimentare, într-adevăr, dar și noi le consumăm acum sau le vom consuma în viitor, și ajunge să ținem minte numele Zdrovit.
   Nu vom reuși să convingem toate companiile să renunțe la 100% din reclame, de acord, dar nici nu este aceea ținta.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.