Ca urmare a incidentului de miercuri seara, cand Mirel Palada l-a lovit pe senatorul USR Mihai Gotiu in pauza publicitara a unei emisiuni de la B1 TV, purtatorul de cuvant al USR a enumerat, intr-o conferinta de presa, mai multe incidente despre care a afirmat ca arata faptul ca cei de la USR sunt „tinta principala” a PSD. El a facut referire si la relatarea deputatului Adrian Prisnel. Acesta a povestit miercuri ca deputatul PSD Nicu Nita le-ar fi spus reprezentantilor USR din Comisia de Agricultura, in contextul discutiilor despre uciderea ursilor: „Eu v-as omori pe toti”. 

„Realitatea ne arata ca tinta principala pe care si-a ales-o PSD in aceasta manifestare de violenta sunt tocmai consilierii si deputatii USR pentru ca propbabil suntem singurii care chiar facem opozitie reala.

Va dau doar cateva exemple:

  • In luna martie, consilierul general Petre Chirica le-a agresat fizic pe Roxana Wring si pe Ana Ciceala in sedinta Consiliulu General
  • Viceprimarul Aurelian Badulescu a agresat-o pe colega noastra Raluca Teodor numindu-o „prostituata”. Ca sa fie foarte clar, nu vorbim de ironie, vorbim de mitocanie si violenta;
  • Un coleg a fost lovit violent de paza doamnei Firea cand incerca sa permita accesul societatii civile
  • Chiar ieri, deputatul PSD Nicu Nita i-a adresat colegului nostru deputat Adrian Prisnel in cadrul comisiei de agricultura: „mai bine va omoram pe toti” si a incercat sa ii smulga telefonul lui Laurentiu Dinca, care filma.

Suntem intr-o situatie de crestere a violentei care ridica mari semne de intrebare. Adresam un apel la a semna un mesaj ferm impotriva violentei in politica in ritmul acesta vom ajunge sa ne impingem  in fata masinii” a declarat Barna intr-o conferinta de presa sustinuta joi.

 

Continuarea

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.