Primaria a anuntat vineri seara castigatorii de la cele trei sectiuniuni ale concursului “Cea mai frumoasa fatada”, respectiv „Cea mai frumoasa fatada”, „Cel mai frumos balcon” si „Cea mai frumoasa gradina”, dupa ce juriul si publicul au ales intre 51 de “lucrari finaliste”, dar ascunse ochiului cetateanului de rand.

Premiile juriului si premiile publicului au o valoare totala de 214.000 lei si au fost acordate, conform regulamentului, pe sectiuni si categorii (categoria persoane fizice, categoria asociatii de proprietari/locatari, categoria persoane juridice).
Stirea a fost oferita presei de catre Primaria municipiului Bucuresti printr-un comunicat care nu a fost insotit de fotografii, asta, desi imaginile din concurs ar fi trebuit sa fie publice de pe 21 august.
Dar, dupa deliberarea juriului, aflam ca premiul I al Sectiunii “Cea mai frumoasa fatada” a fost, la categoria persoane fizice,  Catalin Popescu, iar premiul Publicului a fost atribuit Alinei Gabriela Stegan.
La sectiunea “Cel mai frumos balcon”, persoane fizice, premiul juriului a fost atribuit lui Radu Sofram, iar premiul publicului Violetei Pirlea. De asemenea, Business Grow Up a luat premiul juriului pentru Cel mai frumos balcon.
La sectiunea “Cea mai frumoasa gradina”, Ion Botan a fost premiat din partea juriului, iar Elena Mustea din partea publicului, pe cand Journey Pub si Ana Hotels au castigat premiul I, oferit de juriu, respectiv de public.
Castigatorii au incasat cate 5.000 de lei pentru performantele lor, dar la fiecare categorie s-au acordat mai multe premii si mentiuni.

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.