Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic
Comentarii

Barna (USR): Firma lui Mirel Palada a primit 108.000 lei prin incredintare directa de la Primaria Capitalei condusa de Gabriela Firea

de I.R.     HotNews.ro
Joi, 14 septembrie 2017, 15:05 Actualitate | Politic

 

Dan Barna
Dan Barna
Foto: HotNews.ro
Purtatorul de cuvant al USR, deputatul Dan Barna, a declarat joi ca firma de sondare a lui Mirel Palada, care l-a lovit pe senatorul Mihai Gotiu miercuri seara intr-o emisiune, a primit un contract de 108.000 lei prin incredintare direct de la Primaria Capitalei. 

„In acest context vedem ca firma domnului Mirel Palada – pentru ca PSD se va disocia, va spune ca nu are nicio legatura cu el – tocmai a primit de la doamna Gabriela Firea, de la Primaria Capitalei, o incredintare direct de 108.000 lei in aceste zile. O sa monitorizam acest contract sa vedem daca indeplineste conditiile legale”, a declarat Barna.

Barna se refera la un contract incredintat de Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti catre firma Sociopol in data de 7 iunie 2017, pentru „servicii de cercetare sociologica, respectiv de realizare a unui sondaj de opinie in mediul urban, pe un esantion de 2400 de persoane.”

Mai jos, captura de ecran cu atribuirea contractului

Sursa: Hotnews

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.