Primaria Capitalei a propus un nou proiect de rectificare bugetara ce urmeaza a fi discutat de Consiliul General al Municipiului Bucuresti pe 30 august. Cele mai importante modificari sunt: se taie 19 milioane lei de la Strapungerea Ciurel – A1,  19 milioane lei de la consolidarea cladirii de pe bd. Elisabeta 29-31, 4 milioane lei de la ASPA, 5,4 milioane  lei de la  constructia noii sali polivalente si 3,7 milioane lei de la invatamant.

In schimb, se dau 15 milioane lei pentru 4 statui, 8,7 milioane lei pentru Pasajul Nicolae Grigorescu-Splai Dudescu, 13,6 milioane lei la Politia locala pentru achizitia a 12 masini de topit zapada, 10 milioane la Clubul Sportiv al Municipiului bucuresti, 13 milioane lei la Spitalul Carol Davila, 8,3 milioane lei spitalul Obregia, 13 milioane lei pentru dotarea cu aer conditionat a mijloacelor de transport in comun.
Cele patru statui care vor primi finantare sunt:
– Monumentul Ferdinand 1 – 8,7 milioane lei;
– monument Mathias Berthelot – 2 milioane lei;
– Monument Regina Maria – 2,5 milioane lei;
– monument Martin Luther si Jean Calvin –  2 milioane lei.

Cele 4 milioane lei de la ASPA (Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor) erau destinate in principal construirii unui nou sediu al institutiei.
La Pasajul de la Ciurel au mai ramas in bugetul pe anul 2017 70 milioane lei.

Citeste aici proiectul de rectificare bugetara. http://www4.pmb.ro/wwwt/institutii/CGMB/sedinte/ordinea_de_zi/db/23_20170830.pdf

Hotnews

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.