Însoțit de șeful Companiei de Autostrăzi, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a inaugurat o cale ferată neeelectrificată, pe care nu au fost tăiate nici măcar buruienile și pe care se va circula uzual cu 28 de kilometri la oră.

Foto: Alături de șeful Companiei de Autostrăzi (Ștefan Ioniță, primul din stanga), ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc (primul din dreapta) a inaugurat o cale ferată între Ilva Mică și Rodna Veche

”Săgeata Albastră” circulând pe un ciot de cale ferată nereparată, plină de buruieni, pe care se merge cu 28 de kilometri la oră. Acesta este obiectivul de investiții inaugurat marți de către ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, respectiv o secțiune de 21 de kilometri de cale ferată, situați între localitățile Ilva Mică și Rodna Veche, județul Bistrița Năsăud.

Evenimentul a fost marcat de ministru într-o postare pe Facebook. ”Acum două luni, când am fost la Bistriţa, am promis redeschiderea tronsonului de cale ferată Ilva Mică – Rodna Veche. Astăzi, 1 august 2017, am avut onoarea de a călători cu Săgeata Albastră, alături de Radu Moldovan – Preşedintele CJ Bistriţa, Ştefan Ioniţă – şeful CNAIR şi mai mulţi parlamentari pentru a redeschide traficul feroviar în această zonă extraordinar de frumoasă. De asemenea, şi legătura feroviară Cluj-Napoca – Ilva Mică – Rodna Veche şi retur a fost, de astăzi, repornită” a spus ministrul.

Digi24

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.