Dorina Lazăr (76), directoarea Teatrului Odeon, n-a ştiut toată viața ei de stăpân politic. Si-a condus echipa cum a ştiut mai bine şi a menținut Teatrul Odeon în elita vieții culturale bucureştene. N-a trecut pe la partide, n-a fost în audiență la primari şi nici la sindrofii politice.

Primele şicane au început în primăvara acestui an după ce, se pare, o anumită firmă nu a câştigat contractul pentru repararea fațadei teatrului. Au trimis corpul de control (sau corpul de control s-a trimis singur) şi au început mizeriile, deşi achiziția fusese în regulă, având o decizie judecătorească în acest sens.

Doamna Lazăr nu e om de casă, e o persoană liberă, cu o carieră demnă în spate. Este… cum să zic… opusul Rodicăi Popescu Bitănescu. A fost demisă astăzi, fără nicio explicație clară, de către Gabriela Firea.

Îmi cer scuze doamnă Lazăr în numele bucureştenilor pe care-i reprezint! Sper să aveți puterea să mergeți mai departe şi să nu vă lăsați.

Dorina Lazăr, pentru Hotnews.ro: “Eu cred ca are legatura (demiterea, n.r.) cu o atitudine pe care e foarte tarziu la 77 de ani sa o adopti, aceea de a pupa maini. Am trait intr-un fel toata viata, mi-e greu acum spre sfarsit…”

Trist.

PS
Un terchea-berchea din PMB a avut impertinența să-i sugereze, la respectabila vârstă a domniei sale, să-şi “caute de muncă”, încă din primăvară.

PPS
Înțeleg că doamna primar o are consilieră personală pe probleme culturale pe soția omului de televiziune mondenă Dan Capatos. Acesta-i nivelul.

via Ciprian Cucu

Hotnews:  Dorina Lazar, demisa de la conducerea Odeon: Desfid pe oricine si-ar inchipui ca am luat vreun leu din banii teatrului

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.