Roxana Ciuca, reporterul pus de Antena 3 sa o hartuiasca pe Kovesi in fiecare dimineata, a lucrat in trecut la Primaria Sectorului 4. Ea a fost data afara de primarul de atunci, Cristian Popescu Piedone, dupa ce a trimis un comunicat de presa plin de greseli gramaticale.

In fiecare dimineata, Roxana Ciuca o asteapta pe un trotuar din fata DNA pe Kovesi de unde striga „Va dati demisia, doamna Kovesi?”, „Cand va dati demisia?”. 

Inainte de a ajunge reporter specializat in DNA, Roxana Ciuca a mai lucrat la OTV si Realitatea TV. La OTV a fost prezentatoare, iar in paralel lucra si in cadrul biroului de presa al Primariei Sectorului 4. In 2008, primarul Piedone a anuntat ca o da afara pe Ciuca, dupa ce aceasta a trimis presei un comunicat plin de greseli gramaticale. Piedone a fost sesizat atunci despre „calitatile” Roxanei Ciuca de jurnalistii de la Adevarul:

„Cea mai noua demonstratie de agramatism facuta de angajatii biroului de presa al Primariei Sectorului 4 a fost transmisa recent redactiilor din Capitala printr-un comunicat.

Potrivit acestuia, primarul Cristian Popescu Piedone a luat „la purificat” mai multe scoli de pe raza sectorului, pentru a vedea stadiul lucrarilor de reparatii. In urma vizitei la cele patru scoli, „el a ramas stanjenit de ceea ce-a vazut”.

Continuare

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.