Lucrările de modernizare la sala polivalentă din Alexandria, judeţul Teleorman, lasă de dorit, potrivit Trnews.ro. Inaugurată cu fast în luna mai, după ce s-au cheltuit 20,5 milioane de lei, sala are acum probleme cu acoperişul.

„Peste 20 de milioane de lei au costat lucrările de modernizare a sălii polivalente din Alexandria. La nici 3 luni de la inaugurare, au început să apară și primele probleme. După ploaia de acum câteva zile, acoperișul a cedat. Parchetul s-a umflat și va trebui schimbat”, scriu jurnaliştii de la Trnews.ro.

Potrivit publicaţiei, problemele nu s-ar opri aici. „Cu toate că dispune de dotări moderne, lucrarea a fost făcută prost. După fiecare ploaie, acoperișul cedează, iar interiorul se transformă într-un adevărat bazin. Mai mult, cluburile sportive din județ, care se antrenează acolo, se plâng că aerul condiționat nu funcționează, iar în zilele caniculare încăperea se transformă în saună”, completează Tenews.ro.

Lucrările de modernizare au costat 20,5 milioane de lei, şi au fost aprobate acum doi ani de Compania Naţională de Investiţii, organism din subordinea Ministerului Dezvoltării. La vremea aceea, ministru de resort era Liviu Dragnea.

În mai 2017, la inaugurarea sălii au participat Liviu Dragnea, vicepremierul Sevil Shhaideh şi secretarul de stat din Ministerul Dezvoltării, Adrian Gâdea. Recent, acesta din urmă, un apropiat al lui Dragnea, a fost pus sub urmărire penală de procurorii DNA.

Articolul integral AICI.

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.