Primaria Capitalei a remis ieri un comunicat de presa, in care anunta ca la ordinul Gabrielei Firea campania de combatere a țânțarilor va continua până în luna octombrie, estimându-se a se efectua trei – patru tratamente pentru fiecare zonă din București. Ce nu spune primaria si nici Gabriela Firea este ca abonata la aceste contracte este o firma din Teleorman, ciudata coincidenta cu judetul prietenului Dragnea, firma infiintata anul trecut si cu o cifra de afaceri zero. Pana sa se lipeasca la contracte cu primaria Gabrielei Firea.

”Având în vedere dispozițiile primarului Gabriela Firea, în perioada 24 aprilie — 24 iulie, municipalitatea a aplicat, prin Centrul de Protecție a Plantelor, o medie de trei — patru tratamente de combatere a țânțarilor în principalele zone publice din Capitală.

În funcție de evoluția fenomenelor meteorologice, campania de combatere a țânțarilor va continua până în luna octombrie”, scrie în comunicatul amintit.

Tot acolo se mai specifica faptul ca in perioada aprilie — iulie, s-au aplicat tratamente în parcurile administrate de ALPAB și în cele administrate de primăriile de sector, pe spațiile verzi aferente aliniamentelor ALPAB, precum și pe spațiile verzi aferente aliniamentele stradale ale celor șase sectoare.

Printre zonele în care au fost efectuate tratamente se află Parcul Herăstrău, Parcul Circului, Parcul Bordei, Parcul Floreasca, Parcul Cișmigiu, Parcul Tineretului, Parcul Carol, Parcul Izvor, Sala Palatului, Piața Unirii, dar și parcurile administrate de primăriile de sector.

Firma care a castigat licitatiile pentru a ne proteja de tanatari este Fitodep Viridana SRL, tocmai din Teleorman.

Conform paginii de facebook Banii noști, firma a fost infiintata chiar dupa ce Gabriela Firea  a castigat alegerile in Bucuresti si pana sa castige contracte cu primaria Bucurestiului a avut o cifra de afaceri zero.

”Centrul de Protectie a Plantelor Bucuresti, o alta institutie din subordinea PMB, are grija de banii nostri. Astfel in aprilie a atribuit un contract 23 milioane RON, pe 48 luni unei firme FITODEP VIRIDANA SRL, din Turnu Magurele, Teleorman, infiintata in august 2016, cu cifra de afaceri 0 (zero) pe 2016. Pana acum aceasta firma a incasat 4.7 milioane RON. Putem spune ca o noua firma prospera apare in judetul Teleorman! Later edit: Asociatul initial CONSTANTIN VIRGIL-LUCIAN a iesit din afacere lasandu-i locul lui SITARU GEORGE. Oare cat o fi costat acest exit, dintr-o afacere asa promitatoare?”, scrie pagina Banii nostri.

sursa: bucurestiul.ro

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.