Biroul de Presă al Academiei Naționale de Informații a SRI comunică, într-un răspuns oficial, că Mihai Tudose nu a fost încadrat și nu a predat niciodată aici, ceea ce contrazice informația din CV-ul oficial al premierului desemnat potrivit căreia el ar fi fost lector și apoi conferențiar universitar la această instituție.

În plus, din declarația de avere pe care Mihai Tudose a dat-o publicității anul trecut a „dispărut” un autoturism Mercedes.

UPDATE. În seara zilei de 27 iunie, premierul desemnat Mihai Tudose a comentat, într-un răspuns adresat site-ului stiripesurse, informaţia potrivit căreia nu ar fi predat la Academia Naţională de Informaţii a SRI:

Da! E corect ce spune Academia. Am luat titlul în vara lui 2014, iar materia era pentru 2015. Între timp, am intrat în guvern în decembrie 2014 și nu am mai mers să predau fiindcă am considerat că nu le pot face pe ambele în același timp. Nu aveam timpul fizic necesar.

Tocmai de aceea nu se regăsește la venituri nici un leu de acolo și nici un contract de muncă. Conform uzanțelor universitare, dacă nu te prezinți la post după ce începe semestru, se disponibilizează postul.

Sunt acuzat că nu am vrut să fac două lucruri prost. Nu m-am dus să am o sursa de venituri suplimentară, rămânând dedicat muncii de la minister.

Răspunsul său nu lămureşte faptul că, în CV-ul publicat pe site-ul Camerei, Tudose a susţinut că ar fi fost lector, respectiv conferenţiar la Academia Naţională de Informaţii, dar nu în 2014 sau în 2015, ci în 2011, respectiv 2013.

Continuarea pe pressone.ro

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.